3 skäl att välja detta paket

Image

Slås på automatiskt och guidar dig i tydligt svenskt tal

Mediana HeartOn A15 slås på automatiskt när locket öppnas. Defibrillatorn guidar dig sedan genom processen med röstvägledning, bilder och ljusindikatorer. Den ger också feedback på hjärtmassage, så att första hjälpen får hjälp under hela processen.

Image

Laddar och analyserar för stötar på mindre än 8 sekunder

Mediana A15 hjärtstartaren laddar upp och analyserar i 8 sekunder, vilket är bland de snabbaste på marknaden. Detta beror på att hjärtstartaren intelligent laddar upp samtidigt som den analyserar hjärtfrekvensen, och således kan den ge ett stötar så snart det rekommenderas, vilket ökar chanserna för överlevnad.

Image

Kan återuppliva barn med samma elektroder

Med sin unika vuxen/pediatriska funktion kan defibrillatorn justeras till en chockrytm och volym som är lämplig för barn, medan dess universella multielektroder kan användas på både vuxna och barn. Byt från vuxen till barn med en enkel knapp.

Det säkra valet för utomhusinstallation

Mediana A15 defibrillator

Mediana A15 HeartOn defibrillator är en av våra mest sålda defibrillatorer - och vi är verkligen stolta över denna defibrillator. HeartOn defibrillatorn är i toppklass när det kommer till användarvänlighet. Defibrillatorn är intuitiv och extremt användarvänlig.

Den kan användas av vem som helst, även personer utan tidigare utbildning. Designen är intuitiv och defibrillatorn startar automatiskt när locket öppnas. Du guidas sedan genom processen med röst, bilder och ljusindikatorer.

Elektroderna kan sättas på både barn och vuxna och med bara ett klick på en knapp kan du växla mellan vuxen- och barnfunktioner. Det sparar värdefull tid, eftersom du inte behöver byta elektroder. Förutom att vara lätt att använda är Mediana A15 HeartOn också robust och pålitlig – den är damm- och vattentät och utför dagliga, veckovisa och månatliga självtester

Image
Ett skåp för den nordiska marknaden

Nordic K35 udendørs hjertestarterskab

Vi rekommenderar att alla defibrillatorer hängs utomhus. På så sätt är den lättillgänglig så att den kan rädda liv i närområdet. Därför erbjuder vi en komplett paketlösning med defibrillator (Mediana HeartOn A15) och värmeskåp.

Du får temperaturreglering, värmeelement och larm i ditt skåp där strömförsörjningen är inbyggd. Skåpet är byggt för den nordiska marknaden.

Vi har väntat länge på att kunna erbjuda detta skåp till våra kunder då det är ett av de mest använda skåpen. Nordic AED K35 defibrillator är CE-godkänd och har ISO-certifiering, vilket säkerställer en högkvalitativ och hållbar lösning.

Image

Frågor och svar för din Mediana A15 defibrillator

Mediana A15 HeartOn defibrillator har testats av 70 personer i First-8:s eget test och har klassats som den bästa defibrillatorn på marknaden. Den har också den senaste mjukvaran och en inställningstid på bara 8 sekunder, vilket gör den till en av de snabbaste och mest effektiva defibrillatorerna på marknaden. Mediana A15 HeartOn defibrillator är också otroligt användarvänlig och kan användas av vem som helst, oavsett ålder och erfarenhet av defibrillatorer. Hjärtstartaren talar danska och guidar användaren genom hela processen på ett lättförståeligt sätt.

Ja, det är nödvändigt att förvara Mediana A15 HeartOn-defibrillatorn i ett defibrillatorskåp som Nordic K35 för att skydda den från väder och vind och för att göra den lätt att hitta i en nödsituation. Nordic K35 hjärtstartarskåp är utrustat med väsentliga funktioner som värme, ljus och larm, som säkerställer att hjärtstartaren fungerar korrekt och är lätt att hitta i en nödsituation. Den är även tillverkad av robust metall och godkänd för minus 20 grader, så den klarar även de tuffaste väderförhållanden.

Ja, Mediana A15 HeartOn defibrillatorn är otroligt användarvänlig och kan användas av alla, oavsett ålder och erfarenhet av defibrillatorer. Hjärtstartaren talar svenska och guidar användaren genom hela processen på ett lättförståeligt sätt. Samtidigt har hjärtstartaren statusindikatorer som visar batterinivå och temperatur, så du är alltid säker på att defibrillatorn fungerar optimalt.

Förberedelsetiden för Mediana A15 HeartOn defibrillator är bara 8 sekunder, vilket gör den till en av de snabbaste defibrillatorerna på marknaden.

Mediana A15 HeartOn defibrillator har statusindikatorer som visar batterinivå och temperatur, så du är alltid säker på att defibrillatorn fungerar optimalt.

Nordic K35 defibrillatorskåpet har måtten 44 cm x 42 cm x 20 cm.

Nordic K35 defibrillatorskåpet är godkänt för minus 20 grader.

Garantin på Mediana A15 HeartOn defibrillator och Nordic K35 defibrillatorskåp är 5 år.

Har du frågor? Vi är redo att hjälpa dig

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked