Första Hjälpen utrustning

Vi har första hjälpen-kit, första hjälpen väskor, bandage, ögontvätt etc. i lager.

Behöver du vägledning? Då är vi självklart redo att hjälpa till!

Icon Våra kunder ger oss 4,8 av 5 stjärnor baserat på 620 recensioner
Icon BETALA MED KLARNA
Icon Leverans i hela Sverige

Första Hjälpen utrustning

Kan du inte hitta det du letar efter? Eller vill du ha ett bra erbjudande?

Indtast din navn
Indtast din efternavn
Indtast din email
Indtast din besked

Första hjälpen kit och utbildnings-AED

På denna sida hittar du all vår träningsutrustning för första hjälpen och hjärtstartare.
I webbshoppen hittar du:
  • Träningsdockor för hjärt- och lungräddning
  • Träningsväst för träning av Heimlichs-manöver
  • Utbildning av AED / hjärtstartare
  • Utrustning för tränings-AED / hjärtstartare

Första hjälpendockor används för att träna hjärt-lung-massage i samband med hjärtstillestånd. Våra träningsdockor finns i flera olika storlekar och typer, så träningen kan anpassas till deltagarna och de scenarier vi tränar i. Vi säljer både barn-, vuxen- och bebis-träningsdockor samt vår Fat Old Fred-docka. Fat Old Fred är en tung och stor docka som simulerar en kraftig patient. Vikten och storleken är realistiska och lämpar sig därför för vårdpersonal på vårdhem och i hemsjukvården, som oftare kommer ut för en kraftigare patient att få hjärtstillestånd.

Du kan också hitta ett paket med både en vuxen-, barn- och bebis träningsdocka, så att du kan träna och lära dig de anatomiska skillnaderna. Detta paket är särskilt lämpligt för lärare som undervisar för flera elever och ska därför använda fler dockor.

Du kan också köpa en Brayden CPR-docka med LED. Dockan simulerar blodflödet genom kroppen under hjärt- och lungåterupplivning med hjälp av de inbyggda LED-lamporna. Detta är ett bra sätt att träna och lära dig om effekterna och kvaliteten på din hjärtmassage. Det är också bara möjligt att ge mun till mun på denna docka om hakan höjs ordentligt. Således tränar man också denna viktiga aspekt av en hjärt-lungräddning.

Med vår tränings-AED/hjärtstartare

Du kan också öva på hur du använder de olika hjärtstartarna. Vi har de flesta av våra vanliga hjärtstartare som träningsmodeller, så att du kan lära dig hur du använder den här typen av hjärtstartare som du har på jobbet eller i närheten av där du bor. Det ger dig större trygghet som användare den dagen olyckan inträffar och den ordentliga hjärtstartaren ska användas.
Du kan också hitta extra träningselektroder för hjärtstartare, för pedagogiskt bruk.

Observera att den här sidan endast innehåller tränings-AED / hjärtstartare! Om du behöver en riktig hjärtstartare finns de under kategorin hjärtstartare.

Med vår Act Fast Anti Choking Trainer kan du träna Heimlich-manövreringen säkert och enkelt på andra. Denna träningsväst gör det enkelt att öva Heimlich-manövrer på andra utan att skada dem. Detta beror på den smarta luftkudden framför som fungerar som "lungor" på "patienten". Skumpluggar ingår som sätts in i röret på västen. När en korrekt manöver utförs och trycket är tillräckligt hårt flyger kontakten ut som ett tecken på detta.

Västen är också utrustad med en kudde på baksidan, som är utformad för att träna slag mellan axelbladen, för att lossa den "blockerade luftvägen".